Incendiu Pitesti

De Mihai Paul Codunas. Incendiu depozit incendiu pitesti nor toxic Dată publicare.


Pin On Jurnaldecraiova

Comisia Europeană propune statelor membre un acord cu Egiptul şi Israelul.

. 22 hours agoIncendiu puternic la un depozit de butelii din Piteşti. 1 day agoUn incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală de lângă un cunoscut hipermarket din Pitești. În zonă se mai afla şi o fabrică de diluanți.

Un incendiu de o amploare fără precedent a izbucnit azi la o societate comercială de pe platforma fostului combinat petrochimic Arpechim Piteşti în apropiere de magazinul Metro. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. In acest moment zonele Pitești Prundu și Bradu Auchan precum și respectiva porțiune de final din A1 sunt.

1 day agoUn incendiu puternic are loc la o hală de pe drumul 23 de lângă hypermarketul Metro din Pitești joi seară. De asemenea au fost mobilizate doua ambulante SMURD o autospeciala de salvare la inaltime si un. De la cosul de fum poti ramane iarna-n drum.

Incendiu izbucnit la o hală pe drumul 23 în. 13 hours agoIncendiu extrem de periculos la o hală din Pitești. Incendiu în centrul orașului în plină stradă.

13 mașini de pompieri 3 case făcute scrum și mulți oameni distruși. Potrivit ISU Argeş un incendiu a izbucnit vineri seară la o fabrică din Piteşti. O femeie a murit intr-un incendiu care i-a cuprins apartamentul.

INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la un depozit de substanțe pericolase zona drumul 23- Metro. 23 hours agoIn acest moment zonele Pitești Prundu și Bradu Auchan precum și respectiva porțiune de final din A1 sunt acoperite de fum negru. Focul a cuprins o hala de solventi.

În sprijin vin ISU Dâmbovița cu două autospeciale și ISU Olt cu o autospecială. Mai mult au fost. În hală sunt depozitaţi solvenţi.

Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. S-a intervenit pentru protecția unei construcții aflată pe o proprietate vecină și pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată și deșeuri plastice sub formă de. Incendiu de amploare care a izbucnit în zona centrului comercial Metro de lângă Pitești.

Arges incendiu pitesti prefect radu valeriu perianu. 12 hours agoPompierii lucrează de mai bine de 13 ore pentru a stinge incendiul care a cuprins depozitul de substanțe periculoase din Pitești. Dată fiind amploarea evenimentului în zonă are loc o mobilizare uriașa a forțelor de intervenție de la ISU Arges.

Știre în curs de actualizare. Efortul UE pentru a reduce dependenţa de gazul rus. Mai multe autospeciale de pompieri mobilizate.

Pompierii intervin să limiteze dezastrul. Miercuri 13 Octombrie 2021 ora 1111 - Pompierii argeseni avertizeaza. Pompierii argeşeni intervin în continuare vineri dimineaţă pentru lichidarea incendiului izbucnit la un depozit de solvenţi din comuna Bradu lângă.

Pompierii actioneaza cu 15 autospeciale de stingere cu apa si spuma din judetele Arges Dambovita si Olt. Operațiunea de stingere a incendiului este coordonată. Update ora 1747 ISU ARGEȘ transmite.

Au ars deșeuri toxice iar prefectul recomandă controale medicale. Pompierii locali intervin cu șapte autospeciale dar au cerut ajutor și din județele învecinate. Flăcările s-au extins pe o suprafață de 5000 de metri pătrați iar salvatorii argeșeni au avut nevoie de ajutorul colegilor din 4 județe.

15 hours agoIncendiu violent la aceasta ora in zona Arpechim Pitesti. Postat pe 9-06-2022 2032. Un mesaj RO-ALERT a fost emis în urmă cu puține minute către piteșteni.

Incendiu puternic la un centru industrial din Pitești. 23 hours agoUn incendiu violent a izbucnit vineri seară la o hală din zona Drumul 23 de la ieșirea din municipiul Pitești spre autostrada 1 relatează presa locală. Din primele informaţii incendiul a izbucnit la o fabrică de butelii situată pe Drumul 23 ieșirea din Piteşti spre A1.

Pitesti stiri Actualitate. Incendiu puternic la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti Un incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti. 20 mp a transmsi ISU Argeş care a precizat că focul a fost stins dar intervenţia la faţa locului continuă.

ATV-ul era în mers și conducătorul a reușit să coboare la timp de pe el. Din cauza degajărilor mari de fum s-a transmis și mesaj Ro-Alert. Alarma a fost dată prin două apeluri la 112.

Incendiu major cu degajări mari de fum produs la un depozit de substanțe periculoase zona Drumul 23-Metro. Ca să vă faceţi o idee despre amploarea incendiului. A ars camera comandă electronică aprox.

1 day agoUn incendiu puternic este în curs de desfășurare la Pitești într-o locație situată în apropiere de rafinăria de petrol. 1 day agoUn incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti acolo fiind trimise 15 autospeciale de stingere. în mod normal la un incendiu care nu iese din tiparele obişnuitului intervin două maximum trei autospeciale de stingere.

Un laborator mobil a venit în Pitești tocmai din Prahova pentru a. Stiri si informatii utile. Pompierii intervin cu 18 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim.

Mobilizare uriașa a forțelor de intervenție de la ISU Arges. La fața locului. În urma incendiului 520 de persoane s-au autoevacuat iar o persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce a suferit.

Video Incendiu puternic lângă Pitești. Joi 14 Octombrie 2021 ora 1111 - Pitesti. 7 autospeciale cu apă și spuma au plecat de urgența spre zona Drumul 23 acolo unde a fost anunțat un incendiu de mari proportii la o hală industrială din spatele centrului comercial METRO.

Doar puțin din partea din față a mai rămas neatinsă de flăcări. O femeie de 79 de ani a murit joi dimineata intr-un incendiu care i-a cuprins. 560 Update ora 2120.

Locuitorii au fost avertizați prin sistemul RO-Alert să evite zona întrucât arde un depozit în care se află substanțe periculoase. Din primele informații au fost cerute forțe suplimentare din alte județe iar echipele ISU sunt însoțite și de ambulanțe SMURD. Este vorba despre un depozit în care sunt depozitați solvenți.

Din cauza degajărilor mari de fum s-a transmis și mesaj Ro-Alert. Un incendiu puternic a izbucnit joi seară lângă Pitești. 1607 99 Situație delicată în care.

Incendiu violent în zona Metro Pitești.


Fără Precedent Incătușat Din Cauza Măștii La Metrou


사회 문화 뉴스에 있는 핀


Pin On Gnaeus Marcius Coriolanus


Pin On Jurnaldecraiova


Argeș Acțiuni De Amploare Ale Polițiștilor Sute De Mașini Au Fost Verificate Pitesti Suv Car


Primarul Municipiului Targoviște Vor Fi Plantati Aproximativ 500 De Arbori Si Arbusti Un Parc Construit De La Zero Pe Fonduri Europene In Municipiul Targovi

You have just read the article entitled Incendiu Pitesti. You can also bookmark this page with the URL : https://gubukramdanqiruan.blogspot.com/2022/06/incendiu-pitesti.html

0 Response to "Incendiu Pitesti"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel